Луис Смит, заедно с баща си Крейг, са успели да спасят

...
Луис Смит, заедно с баща си Крейг, са успели да спасят
Коментари Харесай

10-годишно момче извади давещо се дете от дъното на басейн

Луис Смит, дружно с татко си Крейг, са съумели да спасят живота на 4-годишно момче.

10-годишният Луис Смит от Англия плувал в хотелски басейн в Белек, Турция, когато забелязал необичайно нещо на дъното, което в началото помислил за купчина отпадък.

Люис бързо осъзнал, че това, което вижда на дъното на басейна въобще не е отпадък и извадил от водата безжизнено тяло на четиригодишно дете. Тогава бащата на героя съумял да докара дребното момче до схващане.

Пожарникарят Крейг Смит е подготвен в CPR и е съумял да помогне на четиригодишното дете, което е било откарано в близката болница.

" Бяхме на басейна и денят беше естествен. Отидох за малко в прилежащата стая. Съпругата ми Ели беше до басейна с трите ни момчета, когато Люис извика, че е намерил нещо на дъното. Първо той намерения, че е отпадък или нещо сходно, само че когато влезе под водата, разбра, че е дете ", споделя Крейг.

Според мъжа малкото момченце е било в клинична гибел. Нямало е пулс и не е дишало.

„ На детето му беше направено изкуствено дишане и успяхме да изкараме водата от дробовете му, след което то стартира да кашля и да диша “, споделя пожарникарят.



Снимка: Daily Star

Семейството получава постоянно настояща информация за здравето на четиригодишното дете от роднините му в Южен Йоркшир, които споделят, че дребното им се възвръща добре.

Крейг похвали бързите дейности на сина си.

" Гордея се с него. Люис беше воин в оня ден ", прибавя мъжът.

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР